Softwarenike air more uptempo sort

Avatar de Usuario

Autor del Tema
mkq0xm7z
Mensajes: 3
Registrado: 10 May 2022, 07:12

nike air more uptempo sort

#1

Mensaje por mkq0xm7z »

Imagen
Nike Uptempo-historien, dens design, inspiration og baggrundshistorie nike sko hvide er blot nogle af sporene til historien. Inden man springer ud i det og får at vide, hvem der bar Nike Air More Uptempo på banen, er der brug for en ordentlig intro til skoens historie.

Scottie Pippen var stor i retten på sine måder; mange husker ham som den fyr, der pressede Michael Jordan til at opnå alle de rekorder, han har i øjeblikket. nike air more uptempo sort Derfor bliver Scottie altid betragtet som en Jordan Sidekick. Der er ingen tvivl om, at Scottie er blandt de bedste spillere til at spille basketball. Uden ham ville Jordan måske ikke være så stor. Hvad hvis Jordan ikke spillede kurv? Ville Scottie have været den bedste?

Det spørgsmål stiller de fleste basketball-entusiaster stadig sig selv. Selvom Scottie basedftwr blev hædret blandt de bedste 50 spillere nogensinde til at pryde basketballbanen, undervurderede mange mennesker ham stadig, fordi Michael Jordan overskyggede hans tilstedeværelse. Jordan fortsatte med at piple ham med sin Air Jordan-linje fra bane til skospil.

En af Nikes centrale 90'er basketballsneakers, Air More Uptempo, vender tilbage i sin nike sko tilbud dame originale sort/hvide farve. Skoen blev gjort berømt af Scottie Pippen under Bulls' rekordhøje 1995-1996 NBA-sæson, og skoen har en sort nubuck-overdel, komplet med hvide accenter og trim overalt.

https://www.basedftwr.com/
Responder